Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов отново изостри тона

...
Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов отново изостри тона
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Татяна Дончева няма да я изберат на следващите избори, което говори добре за нас

Лидерът на "Има подобен народ " Слави Трифонов още веднъж изостри тона към Татяна Дончева от "Изправи се БГ! Ние идваме ". Причина стана гостуването и в национална телевизия.

В народен ефир Дончева съобщи, че "Слави Трифонов е душевен и физически слаб ".

Малко по-късно Трифонов, разяснява гостуването й с пост във Facebook. Той съобщи, че тя няма да бъде определена на идващите избори.

Ето какво написа Трифонов:

"Всъщност, не беше на посетители Татяна Дончева. Беше на посетители вестник "Шок ". Не - "Уикенд " беше. Не, не, вестник "Папараци " или вестник "Сензация ". Абе, де да знам, един от тия беше. Защото заместник-председателят на Народното събрание не може да гостува в национална телевизия и да приказва такива неистини и обиди. Без обстоятелства. Без доказателства. Без морал. Жълти. Гнусни. Унизителни. Защото, в случай че приема обстоятелството, че не жълт вестник, а заместник-председателят на Народното събрание приказва по сходен метод, би трябвало да приема, че ние сме избрали жълт вестник за заместник-председател на Народното събрание. А това не приказва добре за нас.

Но Татяна Дончева няма да бъде повече заместник-председател на Народното събрание, дори няма да бъде народен представител в Народното събрание, тъй като няма да я изберат на идващите избори. Което приказва добре за нас. ", написа той.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР