Лидерът на ГЕРБ с ново живо включване във фейсбук. Той

...
Лидерът на ГЕРБ с ново живо включване във фейсбук. Той
Коментари Харесай

Борисов: Извадиха от нафталина хора от 90-те и ги пуснаха да отвличат вниманието на обществото

 Лидерът на ГЕРБ с ново живо включване във фейсбук. Той приказва пред кметовете и регионалните шефове на партията в страната 

Той се зачуди за какво служебното държавно управление се " бие “ единствено с ГЕРБ.

" Не и с патриотите. свърши фантастична работа като вицепремиер и боен министър. Неговият статут беше като на. Колко пъти той стана и упрекна хора от трибуната или по студиата? Правим аналог. По време на нашето ръководство той беше вторият човек в страната. Извадиха от нафталина хора от 90-те години, от най-мракобесните времена и ги пуснаха да отвличат вниманието на обществото, биейки се по най-жестокия метод единствено с една партия – ГЕРБ. Да сте чули нещо от тях за Движение за права и свободи или Българска социалистическа партия, за " Да, България “? Те също са били в ръководството “, уточни Борисов.

Той прикани другите партии да се замислят дали по-късно няма да отидат и за тях.

" Тях не ги интересуват изборите, а проверка. Ама такава ще направи постоянно държавно управление. Нинова по всякакъв начин се старае да изясни, че не е нейно държавно управление, само че с редки изключения вътре всички са фрагменти на Българска социалистическа партия. Тя обаче не може да прави такива мръсни работа. Не единствено не съм давал предписание за подслушване на политици, то е надълбоко неправилно. Те всеки ден бяха на площада защо да ги слушаме ", съобщи още Борисов.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР