Лидерът на ГЕРБ Бойко се включи извънредно на живо в

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко се включи извънредно на живо в
Коментари Харесай

ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Когато Възраждане вървяха до Радев, бяха готини. Сега направиха протест и са лоши! Правителството вече чегърта и хората на президента, Пътят на Копринката е затворен, готви се друг

Лидерът на ГЕРБ Бойко се включи изключително онлайн в профила си в обществената мрежа Facebook. Бившият министър председател се намира в село Грашево, община Велинград.

Винаги сме били за най-голяма имунизация и постоянно сме подкрепяли зеления документ, разяснява на въпрос на медиите за митинга.

Когато Възраждане бяха окупирали Министерство на регионалното развитие всички вие казахте какъв брой хубаво било на митинга, а те чупят и трошат. Който сее ветрове, жъне стихии. Или когато вървяха до Радев бяха готини. Те са друга партия, имаме разнообразни тези, създали си митинг и внезапно станаха неприятни. А за какво преди година бяха положителни. Не бъдете на 112 място, а извадете фрагментите преди една година, посъветва медиите Борисов.
свързани новини98800на 11.01.2022
Запитан за оставката на Цацаров, уточни, че от една страна ще си отдъхнат кметовете на ГЕРБ. Не може да не ви прави усещане, че КПКОНПИ е при кметовете на ГЕРБ и в нито едно кметство на Движение за права и свободи, на Българска социалистическа партия, нито на Има Такъв Народ, нито при Да, България. От една страна добре, въпреки това антикорупционната комисия неотложно да се събере и да изслуша Цацаров и ДАНС за обвиняванията, които има към него, това предлагам, съобщи Борисов.

В момента започнаха да чегъртат освен ГЕРБ, а и хора на Радев. в този момент пътят на Копринката е затворен и се готви различен път, защото до момента назначаваха единствено хора от Хасково, уточни Борисов.

Хасковската група на Асен Василев стърже хасковската група на Румен Радев, заключи експремиерът.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО:

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР