Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в родния си град на

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в родния си град на
Коментари Харесай

ПЪРВО В ПИК TV: Борисов: Гласувах срещу полицейщината в университетите и се доверих на всички ректори и учени в България! Резил е Радев да остане президент - за седмица успя да ни скара с нашите съседи, позорът за Крим е пред целия свят и е плашещо, че и

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в родния си град на втория тур на президентските избори. Борисов обичайно в 78-о СУ " Христо Смирненски ".

На влизане в секцията Борисов попита хората пред учебното заведение дали са дали своят вот, а те му дадоха отговор, че са дали своя глас за интелигентните хора и хората на науката. " Естествено, те не нарушават Конституцията, не нарушават закони. И интернационалните в това число ", сподели Борисов.
свързани новини97983преди 3 часа
След като някогашният министър председател сигнализира, че към този момент 147 машини в страната са се развалили.

" Да припомня, че чакахме ИК да повдигнат персони, зад които българите да застанат, да могат да ги обединят, да могат да водят външната политика. Затова не издигнахме претендент и се доверихме напълно на избора на всички ректори в страната.

Гласувах против това полицейско принуждение, против тази полицейсщина. Ден преди изборите и дебата, полиция да влезе в СУ и в други университети против политическия конкурент.

Още по-голям срам е Радев, че ни скара с нашите съседи. От най-обичана страна на Балканите, в този момент се ненавиждаме със Скопие, с Албания, ненавиждаме се с Турция. Имаме действителна опасност от дипломатичекси спор и незаконни мигранти.

Да откриваш самодейност Три морета, да вървиш на среща на НАТО и да кажеш, че Крим е съветски. Потресен съм от мълчанието на Христо Иванов. Няма го нито него, нито Атанасов, нито всякакви там евроатлантици. Мълачнието на агнетата.

Щастлив съм, че Европейската комисия реагира остро.

Притеснен съм, че Кирил Петков, кандидат-премиерът стои до този кандидат-президент ", сподели Борисов.

" Някой, воден от доктрината на Румен Радев, влезе и завземе една част от България. Тогава по логиката на Румен Радев би трябвало да го признаем. Това е направил той оня ден и през вчерашния ден. Нещо повече претендентът за министър на превоза Събев споделил, че няма да се строят " Тракия " и " Хемус ", а ще вършат различен автомагистрали. Не последва, за жалост, въпросът къде - по билото на Стара планина

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО Пожарна охрана ПИК ТV:

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР