Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново потвърди, че партията ще

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново потвърди, че партията ще
Коментари Харесай

Борисов призова Радев да се оттегли от президентството и да си направи партия

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов още веднъж удостовери, че партията ще поддържа ректора на СУ Анастас Герджиков за президент. По време на визитата си в региона на велинградското село Биркова някогашният министър председател прикани президента Румен Радев, изтъквам " да освободи президентството " и да оглави партия:

" Нашата партия ще поддържа проф. Герджиков - ректор на всички ректори. Защото той може да сплоти нацията. Радев изконно не схваща смисъла на президентската институция и тя е да сплотява нацията, а не да я разделя и ненавижда. Бих му предложил - щото през вчерашния ден изгледах нелепостите под кои поли се укривам - по-добре да си отиде при партията, и да не се занимава повече с това, което не схваща. Да пристигна, да си стане водач на партия, която си избере - на Българска социалистическа партия ли е, на Има Такъв Народ ли е, на Кирил и Асен ли е, на Мая ли е, и да си ръководи от Народното събрание ".

" Управлението става през Народното събрание и през водачеството на партия с това, което хората са ти упълномощили. Аз съм бил три пъти министър председател на тази страна, в този момент мога да си работя с младите, с партията - тъй че и той да освободи президентството от омразата, и да пристигна с неговите младежи да се състезаваме.

Неговите младежи и представители все са от Държавна сигурност - тези, дето са ви мачкали, са негови.
Пазете се, това мога да кажа. Правителството и Радев са оставили народа - който оцелее, оцелее, приключи Борисов. Продадохме най-хубавите си ваксини на Норвегия, те отвориха всичко към този момент там, а при нас в Ямбол напряко ги изхвърлиха имунизациите ", добави водачът на ГЕРБ.

" Седмици наред сме първи по смъртност и последни по имунизация против Covid. Това е безхаберие. Днес има 80 умряли, родилки, здрави хора, призрачен сън.
10 дни седи транспортен съд и се източна амониева селитра в Черно море в най-красивите ни места на морето - безхаберие! За 10 дни можеше да докарат от Щатите помощ и да решат казуса. И с цел да няма публичност, изгониха публицистите и не могат да снимат. И съгласно Радев това било справяне с рецесията. Това са жестоки пробойни в страната ", разяснява още Борисов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР