Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов огласи нов вариант за редовен

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов огласи нов вариант за редовен
Коментари Харесай

Борисов с нова формула за кабинет, зове Радев да даде мандат...

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов огласи нов вид за постоянен кабинет, откакто удари на камък с първия мандат.

" Считам, че вторият мандат няма да бъде изпълнен, тъй като " Продължаваме промяната " изпаднаха в изолираност. Оптимист съм, че третият мандат, при верен избор от страна на президента, изключително в случай че е в посока " Да, България ", ще има огромен късмет да се направи държавно управление. Да, мъчно ще е, само че в случай че се направи програмно държавно управление, има късмет ", разви концепцията си Бойко Борисов пред публицисти в Монтана. Той настойчиво приканваше Демократична България да поддържа номинирания от ГЕРБ за министър председател проф. Николай Габровски, само че получи студен отвод от Христо Иванов и Атанас Атанасов.

Бившият министър председател се изрече просторно и по проблема с публицисти Христо Грозев, разгласен за търсене от съветската Федерална работа за сигурност.

" От партия ГЕРБ настояваме съветската федерация да спре да изнудва и заплашва българския жител Христо Грозев. Той е извънреден публицист и бих споделил - наш другар. Още през днешния ден информирахме ЕНП за това, което грози като опасност. Защото към този момент станаха доста случаите на репресирани руснаци. Както през вчерашния ден, един се депресирал тежко и скочил от прозореца ", добави той, визирайки случая със починалия в Индия съветски народен представител Павел Антов, който насочи по-рано рецензии към Путин поради войната в Украйна.

Бойко Борисов разгласи, че в петък от ГЕРБ са съумели да създадат нещо извънредно значимо за IT бранша.

" Това са по този начин наречените промени в закона за трудовата миграция и трудовата подвижност. Компаниите, които имат капацитет за бърз напредък, насърчаване на артикули и услуги с висока добавена стойност, да имат по-бърз достъп до гении и висококвалифицирани фрагменти от трети страни. Това е значимо, тъй като дава опция да оберем висококвалифицираните служащи и от мигрантите, и от трети страни, и от Балканите. И то освен за IT бранша ", посочи водачът на ГЕРБ.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР