Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви за безсмислени консултациите при

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви за безсмислени консултациите при
Коментари Харесай

Бойко Борисов обяви за безсмислени консултациите при президента

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи за безсмислени консултациите при президента и добави, че партията му би подкрепила държавно управление, което излезе с стратегия, близка до целите на  ГЕРБ-СДС:

" Разбира се, че бих подкрепил. Първо, би трябвало да сложат министър председател, който да схваща защо става въпрос. За страдание, по-подготвен от мене няма, само че да речем... Махайте всичките. Трябва да сложат свестни хора и да дойдат и да кажат: " Трябват ми 60 гласа за тези, тези и тези точки. Веднага ще им се дадат ".

Борисов предизвести, че сега българската външна политика се води към неуспех:

" Лидерът на Балканите. В момента ние сме изпокарани с съвсем всички съседи. Единствено ние за Турция не пратихме помощ по време на пожарите, а в този момент напълно се уповаваме и тя ще има все по-важна роля - Турция, изключително след спора в Афганистан. Провал в Министерство на вътрешните работи, неуспех във външната политика, неуспех в опазването на здравето, неуспех в стопанската система, неуспех във финансите, неуспех в селското стопанство. Нека да забележим в този момент " Има Такъв Народ ", " МТН ", какво ще построят, какво ще покажат, какво ще оставят " - сподели Бойко Борисов в излъчено по фейсбук изказване от опустошеното от пожарите село Кръстава.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР