Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов настоя, че кандидат-премиер на Има

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов настоя, че кандидат-премиер на Има
Коментари Харесай

Борисов: Кандидат-премиер трябваше да е Слави Трифонов

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов настоя, че кандидат-премиер на " ИТН " е трябвало да бъде Слави Трифонов. 

" Имам единствено една забележка – трябваше да е Слави Трифонов. По-добре да поработи 6 месеца, да ги подреди и да продължи различен. Това момче, Пламен Николов, ми наподобява приветлив, несъмнено е сръчен, само че няма самочувствието да взима решения ", съобщи Борисов пред кореспонденти в Котел.

По думите му няма значение кой е претендентът, щом не е водачът на „ ИТН ”.

Извън коментара си за оферти от Има Такъв Народ кандидат-премиер Бойко Борисов се включи в стартирана през седмица офанзива против финансовия министър в служебното държавно управление Асен Василев.

" Единственият отговорен за всичко това е Румен Радев. Защото видяхме коварството му– данъчен лъжец беше назначен за началник на данъчните. Много интелигентен лъжец, съгласно неговите съдружници, беше назначен от Радев за финансов министър ", съобщи някогашният министър-председател.

Според Борисов служебният кабинет и Румен Радев са отмъстили на Трифонов и са почнали да натискат за оповестяване на претендент.

" Вчера станахме очевидци и на друго – вътрешният министър призна, че се е намесил в изборите. Рашков, ГЕРБ в България отново ви победи. Пак не съумя, макар репресиите и натиска. Направиха машинациите в чужбина ”, съобщи Борисов.

Той е на мнение, че президентът е в суматоха и е посял ненавист.

" Радев сътвори война сред политическите партии. Единственият късмет, който виждам аз, е Слави да излезе и да ги озапти. За да се съберат и да ръководят. Моля го, Слави, да излезе и да се схванат. Ние не желаеме да управляваме. Да се съберат и да си поемат отговорността за обидите, компроматите и нелепостта. Хората едно по едно почват да съпоставят – и медиците виждат, че няма пари, и земеделците ”, заключи Борисов. 

Той акцентира, че новите случаи на ковид през днешния ден са фрапантно повече от предходните дни. Той предизвести, че след септември нещата ще се влошат.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР