Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е драстично отслабнал през последните

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е драстично отслабнал през последните
Коментари Харесай

Борисов се втали с 20 кг, диетата му прави фурор

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е фрапантно измършавял през последните месеци. Снимките му от обиколките и срещите със симпатизанти и жители в страната ясно демонстрират, че някогашният министър председател е стопил най-малко 20 кг от тежестта си, написа вестник " Ретро ".



Саката и ризите му към този момент не са му по мярка и наподобява очевидно подмладен, означават консуматори в обществените мрежи. В същото време една от най-коментираните тематики във фейсбук в последно време е каква в действителност диета съблюдава някогашният министър-председател. Особено раздвижване и диспути се развихрят сред представителките на нежния пол, за които вталяването е непреходна тематика. В интернет пространството валят всевъзможни догатки какъв е режимът на Борисов – от метода на Дюкан, през 90-дневната диета, та чак до лунната и житния режим на Дънов.
 Бойко Борисов преди няколко месеца
Досега експремиерът не е разкрил тайната, от която всички се вълнуват. Преди години на разкриване на детска градина в Долни Богров пред медиите той шеговито показа, че отслабва, като спре тестените произведения. Тогава той отхвърли да си отчупи от питката с мед и сол, която бе приготвена за събитието, и съобщи, че не нарушава режима си и има спартанска воля. Не е изключено и настоящето му вталяване да се дължи на изключването на тестените произведения и висококалорични храни от менюто му.

Въпреки че е дълготраен състезател, Борисов в годините е признавал, че мъчно устоява на кулинарни изкушения, изключително в случай че са домашно приготвени. Сред обичаните му ястия се подреждат гювеч, шаран плакия, телешко и дивеч. Понякога си разрешавал да хапва и сланина, само че единствено по Коледа и в дребни количества. Лекарят му е забранил от дълго време мазните храни, тъй като от тях се подвига кръвно. Към сладкото също не посягал, изключение правел само за саралията, която от дете е обичаният му десерт. Засуканите и съвременни гурме ястия не били по усета на Борисов, предпочитал обичайна българска кухня. Заради трите мандата като министър председател с времето изгубил удоволствието от храненето, тъй като НСО е задължено да ревизира и дегустира всяко едно ядене, което се сервира на първите мъже в страната. Лидерът на ГЕРБ твърди, че не бил факир в кухнята, само че типично по мъжки бил занаятчия на скарата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР