Лидерът на Движение 21 Татяна Дончева смята, че трябва отново

...
Лидерът на Движение 21 Татяна Дончева смята, че трябва отново
Коментари Харесай

Татяна Дончева смята, че отново трябва да преговаряме с Газпром

Лидерът на Движение 21 Татяна Дончева счита, че би трябвало още веднъж да седнем на масата за договаряния с " Газпром ".

" Не бих натрапвала мнението си, тъй като виждам, че се преекспонира тематиката. Какво значи да седнем с " Газпром " да преговаряме? За част от сътрудниците в политиката това е разкол и те избират да се къпят споделено или да не се къпят, да стоят на студено, само че да не приближават " Газпром ". Аз считам, че въпросът с доставките на газ би трябвало да бъде решен по-практично. Диверсификацията да се извърши до края на годината. Беше доста неуместно да се изхвърляме, по-големи католици от папата, откакто цяла Европа одобри метода на заплащане, който леко доизмени " Газпром ". Търсенето на различни източници и съобразяването с количествата, които ще минават през Гърция, ще ни помогне да решим въпроса за година, година и половина две ", сподели Дончева.

Тя разяснява и обвиняванията за реваншизъм на Българска социалистическа партия към президенството. Заяви, че настоящето управление прави левицата да наподобява смешно.

Дончева съобщи, че неизбежно служебното държавно управление ще направи проверка на предходното ръководство. Ще тече предизборна акция, Политическа партия ще бележит своите заслуги, наследникът на Нинова ще разчепка оръжейните покупко-продажби, сподели тя.

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР