Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви, че евентуалното налагане на

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви, че евентуалното налагане на
Коментари Харесай

Корнелия Нинова се разбесня: Г-н Президент, налагането на вето е неприемливо. Не го правете

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи, че възможното налагане на несъгласие от страна на президента върху бюджета е недопустимо.
„ Не бива да се прави, не би трябвало страната да бъде оставена без пари “, сподели тя.
Относно Бюджет 2024 година тя посочи, че Българска социалистическа партия на първо четене няма да поддържа и трите бюджета – централният, на НЗОК и на ДОО, а сред първо и второ ще поддържа тези ограничения, които дават отговор на програмата им и ще създадат свои оферти.
„ Ще подкрепим нарастването на минималната работна заплата, вдовишките надбавки да се усилят. Ще внесем предложение, да вземем за пример, младежите до 26 година да не заплащат налог върху приходите на физическите лица и банките да бъдат обложени с 15% и да се постави таван на таксите “, добави тя.
Нинова изясни, че в бюджета на 2024г. не се планува продажба на държавни земи, само че в прогнозата за 2025 година такова нещо се планува, предава Българска национална телевизия.
„ Има доходи от такива суми, има и мнения от министъра на земеделието. Нашето мнение е да сме срещу това нещо “, добави водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР