Лидерът на БСП Корнелия Нинова упражни правото си на глас.

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова упражни правото си на глас.
Коментари Харесай

Нинова: Гласувах за промяна и за справедливост

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова упражни правото си на глас. С букет ръка тя гласоподава в 25 ОУ "Петър Берон " в столицата.

Гласувах за смяна и за правдивост, за една обединена и по-социална Европа, означи Нинова, откакто пусна бюлетината си. Червената лидерка изрази упованията си доста хора да гласоподават и ги прикани да го създадат. "Много е значимо всеки да даде гласа си ", уточни още Корнелия Нинова.

Социолозите чакат ниска изборна интензивност, типична за европейските избори. По данни на екзит пол резултатите на Gallup International към 9.00 часа интензивността на българите за изборите е 3,9%.

"Доста уверено можем да твърдим, че ще е осезаемо по-ниска (избирателната интензивност - бел.ред.) от последните избори за български парламент. Каква е в общи линии структурата на вота? По-рано гласоподават, по този начин да се каже, по мобилизираните, по-дисциплинираните гласоподаватели, или нормално това са по-възрастните групи, групите в по-малките обитаеми места, следобяд нормално излизат и малко по по този начин да се каже градските гласоподаватели ", уточни социологът Първан Симеонов.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР