Лидерът на БСП Корнелия Нинова поиска орязване на депутатската ваканция.

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова поиска орязване на депутатската ваканция.
Коментари Харесай

Нинова поиска орязване на депутатските ваканции

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова изиска орязване на депутатската почивка. Нинова разгласи, че Българска социалистическа партия ще внесе промени в Правилника на Народното събрание, с цел да ореже привилегиите.

Като мотив соцлидерката уточни, че никой не почива, колкото народните представители у нас.

" Кой почива по 70 дни? ", възмути се Корнелия Нинова и попита дали миньорите по-малко се трудят, че почиват с 40 дни по-малко.

Припомняме, че депутатите излязоха във Великденска почивка на Велики четвъртък и се завърнаха на работа през днешния ден, съвсем две седмици по-късно. Техните отпуски обаче са закрепени в правилника, а всеки депутатски опит до момента за орязването им е завършвал с крушение.

В декларацията от името на " Българска социалистическа партия за България " Нинова отвърна на Цветанов, че нееднократно до момента е заявила поддръжката на опозицията на Българското председателство. Тя обаче го захапа за отчетната тирада с аргумента, че е трябвало да я произнесе не водачът на ПГ на ГЕРБ, а министър-председателят Бойко Борисов, който Нинова още веднъж разкритикува, че не се появява в Народното събрание.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР