Лидерът на БСП Корнелия Нинова поиска незабавни преговори с руския

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова поиска незабавни преговори с руския
Коментари Харесай

Корнелия Нинова призова за незабавни преговори с Газпром

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова изиска незабавни договаряния с съветския колос " Газпром ", с цел да се избегнат банкрути в бизнеса, а и да се подсигурява, че хората няма да страдат през идната зима. Ето какво написа тя във Facebook.

" Докато политици и специалисти спорят кой е отговорен, има ли кораби с полутечен газ, ще тръгне ли връзката с Гърция, торовите фабрики започнаха да затварят производства и да освобождават служащи. Министърът на стопанската система и промишлеността занапред ще прави анкета какъв брой компании работят на газ и да им дава инструкции да понижават потреблението с 15%.

Тези данни са налични - 28 000 предприятия употребяват газ. В тях работят 250 000 души. Не ги карайте да понижават потреблението на газ. Не може да стане. Ако го създадат би трябвало да спрат работа, а някои от тях в никакъв случай няма да могат да пуснат още веднъж машините.

Губи се скъпо време в разправии и пиар акции. Темата се идеологизира и се употребява да предизборна акция, а тя е витално значима за страната и народа. Решението на този стадий за стопанската система и семействата е единствено едно - незабавни договаряния с " Газпром ". Така направиха редица европейски водачи. Ние го повтаряме от март месец. Не в случай че се наложи, както споделя служебният министър на енергетиката. То към този момент е неотложно ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР