Лидерът на БСП Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик
Коментари Харесай

Нинова: Подкрепяме исканията и протеста на българските превозвачи

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила и зам.-председателят на ПГ на "БСП за България " Георги Свиленски се срещнаха с представители на българските превозвачи.

Те разискаха признатото през днешния ден в Народното събрание решение, по самодейност на левицата, с което се задълкжава Министерски съвет да отбрани родните превозвачи от готвените законодателни промени по пакет "Мобилност " на Европейска комисия, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия. От своя страна превозвачите показаха подозрение, че изпълнителната власт ще извърши това решение и, че няма време, защото на 15 май се внася в комисиите на европарламента, а на 24 май ще бъде гласувано. Зам.-председателят на Националното съдружие на българските превозвачи Красимир Лалов удостовери решението им да стачкуват по време на Срещата на върха сред Европейски Съюз и Западните Балкани, която ще се организира на 16 и 17 май в София.

"Твърдо заставаме зад настояванията ви и поддържаме митинга ви ", съобщи Корнелия Нинова. Тя добави, че още в сряда в Народното събрание от Българска социалистическа партия ще изискат Министерски съвет да изясни по какъв начин извършва решението на Народното събрание, което бе взето единомислещо от всички групи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР