Лидерът на БСП Корнелия Нинова изпрати писмо до министъра на

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова изпрати писмо до министъра на
Коментари Харесай

Нинова пита Валентин Радев за провален контрол на движението към Бузлуджа



Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова изпрати писмо до министъра на вътрешните работи Валентин Радев, в което го пита, кой е трансформирал план-разстановката за надзор на пътното придвижване по време на събора на Бузлуджа , часове преди неговото начало.

Според писмото на социалистите, поради тази смяна, десетки хиляди хора са били оставени в продължение на 5 часа да чакат рейсовете под пороен дъжд без никаква организация на придвижването.

" Вие не изпълнихте подписания сред нас контракт и чакаме да ни посочите отговорните за това лица и те да понесат отговорността си ", написа Корнелия Нинова.

 Нинова на Бузлуджа: Тази тайфа пороби народа си
Нинова на Бузлуджа: Тази тайфа пороби народа си

Българска социалистическа партия избавя България с предварителни избори и ляво ръководство

Публикуваме целият текст на писмото без редакторска интервенция:

Уважаеми господин Радев,

На 27, 28 и 29 юли 2018 година на връх " Бузлуджа ", местността " Историческа поляна ", се организира обичайният митинг-събор, отдаден на 127-та годишнина от началото на социалистическото придвижване в България.

В тази връзка с писмо №0130-9 от 28.05.2018 година се обърнахме към Вас да предприемете нужните ограничения за сигурността, защитата и естественото протичане на мероприятието. Писма изпратихме и на Началника на Областна дирекция на полицията град Габрово, Началника на Областна дирекция на полицията Стара Загора, Началника на районно полицейско ръководство Казанлък, Началниците на бранш " Пътна полиция " в Стара Загора и Габрово.

В резултат на разменената преписка, подписахме контракти с ОД на Министерство на вътрешните работи Стара Загора и ОД на Министерство на вътрешните работи Габрово " против възнаграждение да се реализира защитата на публичния ред и надзор на пътното придвижване по време на събора по обособен план-разстановка ".

В тази връзка Ви запитвам, кой промени план-разстановката, часове преди събора?

С това решение десетки хиляди хора бяха оставени в продължение на 5 часа да чакат рейсовете под пороен дъжд без никаква организация на придвижването. Вие не изпълнихте подписания сред нас контракт и чакаме да ни посочите отговорните за това лица и те да понесат отговорността си.

 ГЕРБ атакува Българска социалистическа партия: Искат още веднъж да съсипят живота на няколко генерации
ГЕРБ атакува Българска социалистическа партия: Искат още веднъж да съсипят живота на няколко генерации

" Българска социалистическа партия води деен задгробен живот "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР