Лидерът на беларуската опозиция Светлана Тихановска беше посрещната в централата

...
Лидерът на беларуската опозиция Светлана Тихановска беше посрещната в централата
Коментари Харесай

Борисов посрещна беларуския опозиционер Светлана Тихановска: Подкрепяме теб и каузата за която се бориш

Лидерът на беларуската съпротива Светлана Тихановска беше посрещната в централата на ГЕРБ от водача на партията Бойко Борисов и Даниел Митов.
" За нас е част през днешния ден да се забележим с теб, да те уверим, че в наше лице като партия и партиите, които ни поддържат имаме намерение да създадем едно обединяване за другарство в нашия парламент. Група депутати, които да поддържаме теб и идеята, за която се бориш. Добре пристигнала ", съобщи Борисов.
 
" От първия ден на войната стои знамето на Украйна в нашата партийна централа. Направихме всичко, което зависи от нас. Мисля, че сме от страните, които най-вече подкрепиха Украйна - действително с въоръжение, с бойна техника, с пари ", добави някогашният министър председател.
 
Лидерът на беларуската съпротива Светлана Тихановска, която е в заточение, ще бъде изслушана в парламентарната комисия по въпросите на Европейския съюз.
 
Тя беше наказана на 15 години отнемане от независимост, откакто на президентските избори през 2020 година се изправи против президента Александър Лукашенко.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР