Лидерът на "Атака" Волен Сидеров обяви, че подозира "нещо като

...
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров обяви, че подозира "нещо като
Коментари Харесай

Сидеров заподозря нещо като заговор срещу Бойко Борисов

Лидерът на "Атака " Волен Сидеров разгласи, че подозира "нещо като скрит план " против премиера Бойко Борисов, в който взели участие доста близки до него хора. "Достатъчно умел и остроумен съм, имам аналитично мислене, с цел да видя и да кажа: тук се готви нещо недобро ", означи Сидеров на влизане в Министерския съвет, където стартира съдружния съвет на ГЕРБ и Обединени патриоти, който ще разиска оставките на тримата министри - Николай Нанков, Валентин Радев и Ивайло Московски.

Сидеров не пожела да каже дали изявлението му се отнася за вицепремиера и водач на НФСБ Валери Симеонов: "Попитайте го, само че във всеки случай, Симеонов с изявленията и държанието си не работи за здравословното положение на патриотичната коалиция и на ръководещата. "

Атакист №1 прикани Валери Симеонов да каже желае ли рушене на обединението. "Сам ли го прави или с някого? Кой има полза от дейностите му. Изявленията му незабавно се поемат от Реформаторите ", уточни Волен Сидеров.

Той заяви, че щял да сложи въпроса за своя пост като ръководител на парламентарната група на "Обединени патриоти ". "В качеството на какъв съм тук. Имаше декларация от НФСБ, нямаше реакция от ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация ", разяснява Сидеров.

Лидерът на "Атака " добави, че би трябвало да бъде изчистен въпроса за изявлението на Валери Симеонов, че Борисов е деспот.

"Може ли Симеонов да каже, че министър председателят е деспот и разрушава държавността и нито един министър да не каже, че това не е правилно. Значи са съгласни. Тогава всички 19 министри да си вървят, щом са мъчени от тирания ", разяснява още Волен Сидеров.

Относно министерските оставки той съобщи, че няма смисъл въпросът да се взема решение на съдружен съвет. Оставките и новите кандидатури се внасяли от министър-председателя и се дали своят вот от Народното събрание.

"Аз оставки на министри не одобрявам и не се занимавам с тях ", означи Сидеров.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР