Лидерът на Атака и парламентарната група на Обединени патриоти Волен

...
Лидерът на Атака и парламентарната група на Обединени патриоти Волен
Коментари Харесай

Сидеров: Истинската корупция е в изпълнителната власт

Лидерът на „ Атака ” и парламентарната група на " Обединени патриоти " Волен Сидеров излезе с остра реакция против своите сътрудници в ръководството, като ги прикани да слязат от лимузините си, освен ГЕРБ, а и тези в Патриотите. В същото време се изрече и извънредно сериозно по адрес на Министерството на вътрешните работи.

" Министерство на вътрешните работи е прогнила и корумпирана система ", разгласи Сидеров в изявление за радио " Фокус ".

Според него същинската корупция е в изпълнителната власт, а не в Народното събрание.

" В Министерския съвет, в министерствата, в организациите – хората там не са определени директно от народа, с бюлетини. Те движат лостовете на властта. Аз вървя пешком по улиците и хората ми приказват директно. Не прелитам със синята лампа като Борисов, Симеонов, Цветанов, Томислав Дончев, Каракачанов и така нататък ", сподели ръководителят на ПГ на " Обединени патриоти ".

" Съветвам господата, които са в действителната изпълнителна власт, да слязат от лимузините със сините лампи, да се разходят и да чуят, какво ще им кажат хората – живият народ на България “, разяснява Волен Сидеров.

Той уточни, че няма желание да напуща обединението, само че ще продължи да задава въпроси към изпълнителната власт.

Волен Сидеров удостовери, че изборът на партия " Атака " за основен секретар на Министерство на вътрешните работи е Светлозар Лазаров, който дефинира като съзнателен и виновен човек, кадърен да се оправи с нуждата от промени в системата на Министерство на вътрешните работи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР