Лидерът на антиевропейската проруска партия в България Възраждане се закани

...
Лидерът на антиевропейската проруска партия в България Възраждане се закани
Коментари Харесай

Костадинов се закани на Зеленски

Лидерът на антиевропейската проруска партия в България " Възраждане " се закани на Зеленски.

" Продължават да крият визитата на Зеленски в България. Интересно за какво? За да няма митинги? Американските марионетки се опасяват от личния си народ?

Така или другояче в случай че Зеленски бъде позволен в Народното събрание ще му се наложи да чуе и нашето мнение за неговото посещаване в България. ", написа Костадин Костадинов във Facebook.

Голяма част от последователите на партията имат вяра, че всяка страна нападната от Русия би трябвало да се предава на мига, а всеки, който не поддържа завоевателните стремежи на Путин автоматизирано е разгласен за " нацист ", " соросоид ", " кравар ", " изменник ", " зложелател на народа "  и т.н, излиза наяве от мненията на почитателите на Костадинов.

Под поста му валят окуражителни мнения:

" Той не се въздейства от отзиви! Нагъл и безочрив палач на народа си! Иска да унищожи и България! Не му позволявайте, Възрожденци! Народът е с вас! "

" Г-н. Костадинов, запазете успокоение, направете го елегантно, в случай че имате такава среща, тъй като хиените единствено това чакат да Ви изнервят! Успех и доста самообладание Ви искам! "

" Мнение? Вие в случай че тогава не вдигнете протест в Народно събрание и безусловно не изритате на открито през вратата тоя Палячо отпадък, който НЕ Е мечтан тук що за съпротива сте? Трябва да го замеряте, гоните и така нататък, целия свят да види, че ние НЕ сме с тая пачавра. "

" Ще идва, одеве споделиха по бтв.

Има засилена защита! Дори ще се среща с Гумен Гадев! Това държавно управление от нарушители би трябвало да си върви допустимо най- бързо! "

" Това посещаване също е под диктат на посолствоТО, тоя човек е хиена! Тихичко си плете паяжината против нас. "

" Костадин Костадинов А ще го допуснете ли да приказва от най-високата естрада в страната?Редно е да не го допуснете до трибуната!На обикновенни български жители,никога няма да дадът правото да приказват,ама на тоя марионетен наркоман дават.Особенно,както се обрисува да не позволен референдума-самият аз съм се подписал за провеждането му и съм твърдо ЗА референдума и твърдо за лв. "

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР