Лидерът на алармира за брутални нарушения на изборното законодателство

...
Лидерът на  алармира за брутални нарушения на изборното законодателство
Коментари Харесай

Възраждане избухна срещу гласовете от Турция: Не знаят и бъкел на български, обаче гласуват

Лидерът на " " сигнализира за " брутални " нарушавания на изборното законодателство по отношение на гласуването в Турция.

,,Нека да знаят българските жители, че има доста съществени нарушавания в целия избирателен развой и подаването на заявките е единствено началото. Не знаят и бъкел на български, само че вървят да гласоподават за една избрана партия'', изясни Костадинов на конференция в Българска телеграфна агенция.

По думите му от " " са изпратили сигнал до прокуратурата, само че оттова са им обяснили, че няма съображение за осъществено закононарушение.

,,Когато ние пускаме сигнал, в който сме описали брутални нарушавания на законодателството, получаваме две страници от прокуратурата. При самата инспекция се открива, че има закононарушение, само че прокурор Иван Петров взема решение, че няма съображение за осъществено престъппление'', сподели още водачът на " ".

Това е редовно осъществявано закононарушение. Най-интересното е, че покровителите на правосъдната промяна не обелват и дума за вота в Турция. Там, където имахме представители в комисиите на последните избори, нито един от хората, които идваха да гласоподават, не съумя да попълни формуляра, тъй като нито могат да приказват, нито могат да пишат на български. Това е извращение, което не трябва повече да продължава, безапелационен бе Костадинов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР