Днес до 17 часа е крайният срок, в който партиите,

...
Днес до 17 часа е крайният срок, в който партиите,
Коментари Харесай

Последен ден за регистрация в ЦИК на партии и листи за изборите 2 в 1

Днес до 17 часа е крайният период, в който партиите, обединенията и инициативните комитети вършат оферти до Централната изборна комисия (ЦИК) за регистрация на кандидатски листи за изборите за Европейски парламент.

Днес е и последният период, в който районните изборни комисии ще записват кандидатските листи за изборите за Народно заседание.

Очаква се представители на ГЕРБ-София да записват листите на партията в трите изборни региона в столицата през днешния ден.

В 10 часа регионалният координатор на партията в София Даниела Райчева, някогашният кмет и в този момент лидер на листа Йорданка Фандъкова и други претенденти за народни представители ще записват листата в 25-ти изборен регион „ Красна поляна “.

В 12 часа Райчева, лидерът на листата на ГЕРБ в 24-и регион Рая Назарян и други кандидат-депутати ще се записват в регион „ Сердика “.

В 14 часа ще бъдат подадени документи за регистрация в регион „ Триадица “ – 23-ти регион – от Райчева, лидерът на листата Георги Валентинов Георгиев и други претенденти за народни представители.

Очаква се и представители на коалиция „ Продължаваме промяната “-„ Демократична България “ да записват листата си в ЦИК за избори за евродепутати.

От „ ЛЕВИЦАТА! “ също ще записва в ЦИК листата си за евроизборите, водена от Валери Жаблянов.

И коалиция “Солидарна България ” ще подаде документи за регистрация на листите си за присъединяване на изборите за Европейски парламент, както и за парламентарните избори в София.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР