Личностните тестове могат да ни кажат много за нас самите

...
Личностните тестове могат да ни кажат много за нас самите
Коментари Харесай

ТЕСТ: Разкрийте как работи мозъкът ви

Личностните проби могат да ни кажат доста за нас самите и методът, по който мозъкът ни работи. Първото, което виждате на дадени изображения, демонстрира какви сме като персони. Научете освен това за себе си като обърнете внимание на следното изображение: 



Какво видяхте?

Ако сте видели автомобил...
Това евентуално значи, че свободата ви е значима за вас. Възможността да тръгвате на път, да срещате нови хора, да виждате нови места и да преживявате нови неща е близка до сърцето ви. Обикновено живеете живота със лично движение и вършиме това, което ви идва естествено.

Ако видите човек с бинокъл...
Това демонстрира, че сте склонни да бъдете по-аналитични. Гледате по-голямата картина и в по-голямата си част не обръщате внимание на дребните елементи. Обикновено сте способни да учите образно и бързо да усвоявате информация. Може би ще желаете да се уверите, че обръщате внимание на детайлите по-съзнателно.

Ако сте видели буквата А...
Която евентуално е най-трудното нещо, което може да се види първо на изображението, това значи, че имате орлов взор, непостижим с този на множеството хора. Склонни сте да виждате дребните елементи и сте малко по-интуитивни от хората, които са видели човек с бинокъл или кола.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР