Есента кротко се е запътила към нас. Уют, дъждовни дни,

...
Есента кротко се е запътила към нас. Уют, дъждовни дни,
Коментари Харесай

5 хитринки, с чиято помощ да закърпим дупките в бюджета през зимата още сега

Есента добродушно се е запътила към нас. Уют, дъждовни дни, прекарани в леглото и повече щастливи моменти с обичаните на сърцето ни хора. Да, следващите месеци са единствено прелюдията към това най-обичано празнично врeме от годината за всички ни, което обаче допуска и повече разноски, които малко или доста натоварват бюджета ни. И въпреки лятото публично да не си е отишло, Коледа също чака зад ъгъла и веднага ще пристигна време и за нея. Ако не сте от пресметливите и проведени хора, евентуално ще похарчите повече, в сравнение с желаете и имате. Защото, дано си признаем, една непредвидена сметка по Коледа в действителност може да отстрани блясъка от празничния сезон. Ние обаче, ви предлагаме няколко оферти, с чиято помощ да погледнете към идната зима и елементарно да спестите значително пари.
Използвайте приложения за обмисляне и бюджетиране
Няма по какъв начин да създадем по този начин, че технологиите да ви спестят пари, само че най-малко могат да ви оказват помощ да се придържате по-стриктно към планувания в началото бюджет. Подготовката за зимата изисква повече от просто изтупване на праха от пуловери и одеяла... Може да се наложи да преразпределите и финансите си, изключително в случай че постепенно се възстановявате от сложна финансова първа половина от годината. Бъдете сигурни, че планирането и извършването на покупки от рано и то от съответни места има смисъл, най-много поради изгодите покупко-продажби и опцията да сравните цените без напън. Разбира се, съществува и един значителен риск – залитането в свръхкупуване. Затова е значимо да се придържате към листата си, да пазарувате по опция онлайн, което ще ви спести от такси за доставка. Записването за бюлетини и преференциални предложения, също е във ваш плюс. Доказано е, че разпределянето и описването на всички разноските освен не затормозява бюджета, само че и понижава напрежението.
Проверете колата си
Обърнете й внимание в този момент, с цел да сте сигурни, че сте готови за предстоящите по-сурови атмосферни условия. Уверете се, че всичко е в редовност – от течността за чистачки, през аптечката, та чак до положението за зимните ви гуми. Разумните щофьори се замислят за промяната им още през септември. Ако ви следва закупуване на нови пък, поинтересувайте се от информация за моделите, техните характерности, мнения и естествено предвидете бюджета си и от кое място ще ви излезе най-изгодна тяхната покупка. Проверката на тези неща в този момент може да предотврати акцидент в бъдеще, която с изключение на рискова и ще ви коства доста.
Инвестирайте в топлината през зимата
Плащането на сметки не е най-приятното нещо на света, само че по този начин или другояче, всички имаме този ангажимент. Ако през последния отоплителен сезон сте заплатили немалка сума пари и все пак не сте удовлетворени от качеството на полученото, може би е време да се замислите не е ли пристигнал моментът да извършите нещо по въпроса. Климатикът е по-скъпа инвестиция, само че има доста аргументи, заради които би трябвало да обмислите закупуването му още в този момент, преди зимата да е настъпила. Имайте поради, че когато закупите своя климатик отвън сезона, най-вероятно ще получите изкусителна оферта. Причината е доста простичка – търсенето не е толкоз огромно и с цел да се насърчат продажбите, огромните компании постоянно оферират специфични предложения на в действителност изкушаващи цени. Освен това поставяето на уреда в топъл ден, а не посред зима, би ви икономисало не едно и две главоболия. Персонализираното решение при избор на климатик е от главно значение – несъмнено, определете бюджет, след което и типа на помещението, предназначението, ревюто и квадратурата на стаята, с цел да изберете модел с задоволителна мощ за оптимални резултати. За по-висока степен на икономисване на енергия и ниски сметки, заложете на инверторен климатик, чиято първична инвестиция е много по-висока, само че пък сигурно ще ви се отплати във времето.
Започнете търсенето на коледни дарове още в този момент
Коледа без подозрение е най-скъпото време от годината за всеки. Ако започнете да пазарувате от рано обаче, можете да разпределите разноските и да планирате тъкмо какво желаете да купите за всеки обичан човек, без да се постанова да се надпреварвате с последните предпразнични минути и да се бутате с тълпата в магазините. Можете също да опитате да си зададете и съответен бюджет. По този метод е в пъти по-малко евентуално да се развихрите и да купите първото нещо, което видите, без да вземете поради цената. Разгледайте добре финансовата си обстановка и подходете рационално, по отношение на това какъв брой да похарчите за украса, дарове, празненства. Не забравяйте, че завладени от коледния дух, елементарно бихте могли да влезете в преразход. Съставете лист единствено с най-важните хора, на които в действителност би трябвало да подарите нещо, помислете добре какво са ви споделяли през последните месеци, че желаят и започвайте да се оглеждате за преференциална оферта он или офлайн.
Резервирайте празничното си пътешестване
Ако ще пътувате, с цел да се видите с другари и семейство през коледния интервал, без значение от това с какъв транспорт ще пътувате, добра концепция е да резервирате билетите си авансово. Това хем ще ви помогне да разпределите цената малко по-далеч във времето, хем и можете да намерите билети на много по-атрактивна цена. Ако пък сте възнамерявали мечтана отмора по празнците, то сигурно проверете за преференциални самолетни билети още в този момент. Опитайте и следните няколко хитринки, които сигурно ще ви спестят доста пари и главоболия - разберете в кой ден от седмицата самолетните компании разгласяват промоциите си; изчистете „ бисквитките ” си или използвайте прозорец в режим „ тайно ”, когато резервирате полети; купете си туристическа карта, осигуряваща ви сериозна отстъпка при посещаване на избрани обекти. Планирайте и всички останали дребни, само че значими елементи като кола чартърен, резервация в хотел или airbnb колкото се може по-рано, с цел да спестите оптимално. Имайте поради, че по-празниците доста от забележителностите с вход не могат да поемат потенциала от искащи и също е добре да видите дали не можете да закупуте билети за вход посредством онлайн предварителна продажба. Няколко отделени часа в обмисляне, само че пък мирна глава цяла отмора.

Ако се притеснявате, че няма да можете да се справите насмалко помощ с финансирането на всичко това, не се паникьосвайте!  са постоянно до вас! А най-новата им кампания  всичко това е безусловно изпълнимо до  25.09.2022 година Единствено, което се изисква, е да се регистрирате в томболата за една от 27 страхотни награди и да се съгласите с общите условия. Без значение дали сте употребили заем до заплата, или пък на вноски, единственото изискване, е да имате деен заем от Ferratum към датата на регистрация.

Е, в този момент към този момент знаете по какъв начин да си помогнете финансово, без значение дали става въпрос за заплащането на сметки, или пазаруването на страховит артикул евтино. Ваша задача остава единствено да превърнеш есента в най-страхотното време за теб и твоите обичани!

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР