След изненадващата раздяла на Леонардо Ди Каприо с приятелката му

...
След изненадващата раздяла на Леонардо Ди Каприо с приятелката му
Коментари Харесай

Най-желаният ЕРГЕН: Леонардо Ди Каприо в ОПАСНА близост с Джиджи Хадид

След изненадващата разлъка на Леонардо Ди Каприо с приятелката му Камила Мороне, с която имаха 4-годишна сериозна връзка, звездата от " Титаник " очевидно не губи време да страда и се е отдал на занимания. А за какво не и на търсене на нова обич? Напоследък настойчиво се приказва, че супермодът Джиджи Хадид е завладяла сърцето на Леонардо.

„ Те се опознават “, твърди източник пред „ People “ в понеделник. Двамата бяха видяни да се забавляват из Ню Йорк, само че все пак източници обявиха, че 47-годишният Ди Каприо и 27-годишната Хадид към момента „ не се срещат “ сантиментално.

„ Лео несъмнено харесва Джиджи “, удостовери различен вътрешен човек. Според близки до звездата Лео и Джиджи са били виждани дружно в обща компания. И въпреки всичко от раздялата му с Камила е минало доста малко време и наподобява Лео сега отделя множеството си свободно време да навакса с приятелите и фамилията си.

Представителите на звездите за момента отхвърлиха коментар. Това обаче не стопира папараци и почитатели да пробват да изловят двойката дружно. Засега единствените фотоси, в които виждаме двете звезди релативно близки в нюйоркски клуб, са тези:
   Вижте тази обява в Instagram.

 

Ди Каприо излиза с актриси и модели от десетилетия, като множеството му обичани са били по-млади от него, най-вече на възраст под 25 години. Хадид обаче надскача тази възрастова граница с 2 години.

Междувременно, през 2019 година някогашната на Лео, Камила Мороне, разкри в изявление, че за нея е неразбираемо за какво медиите обръщат толкоз доста внимание на 22-годишната разлика във възрастта им.



„ Има толкоз доста връзки в Холивуд – и в историята на света – при които хората имат огромна разлика във възрастта. Просто мисля, че всеки би трябвало да може да излиза с който си желае “, означи тогава Камила.

След раздялата ѝ с Ди Каприо, в интернет заваляха мнения и смешки, че Лео просто зарязва гаджетата си, когато станат „ прекомерно остарели “ за него. Каква е обаче действителната причина за раздялата на звездата двойка, остава неразбираемо. Близки на Камила издадоха, че тя се " оправя добре " след раздялата и " има многоприятели, които в действителност държат на нея ". Вътрешен човек удостовери, че тя " не поддържа контакт с Лео ".

Джиджи Хадид живее в Ню Йорк с 2-годишната си щерка Кай, която отглежда с някогашния си, Зейн Малик. Кай се роди през септември 2020 година, само че двойката се раздели през октомври.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР