Лично почетният председател на ДПС Ахмед Доган посочил новото ръководство

...
Лично почетният председател на ДПС Ахмед Доган посочил новото ръководство
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Доган лично подредил новото ръководство на ДПС

Лично почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган показал новото управление на партията, научи Lupa.bg от висши депесари.

На Централния съвет на придвижването, който се състоя в петък, Доган изпратил документално обръщение, което да бъде прочетено пред присъстващите. В него, с изключение на обичайното одобрение, той показал и рекомендациите си за това кой би трябвало да стане зам.-председател на Движение за права и свободи и кой да влезе в Централното оперативно бюро на партията.

Членовете на Централния съвет, несъмнено, се съобразили с тези рекомендации и дали своят вот съгласно напътствията. Сред тях обаче имало и недоволни.

Членовете на Централния съвет от Кърджали, както и тези от Хасково, се чувствали ощетени, тъй като нямали техен човек измежду зам.-шефовете на партията. Даже в управлението на младежката организация не попаднали. 

Единствено новоизбраният кмет на Кърджали Ерол Мюмюн съумял да откри място в новия ЦОБ на Движение за права и свободи. „ Ние докарваме по 50 000 гласа на партията, а нас ни търсят единствено за гласовете… ”, мърморели ощетените.

На Централния съвет на Движение за права и свободи на 8-ми март за заместник-председатели бяха определени Джейхан Ибрямов, Халил Летифов, Искра Михайлова, Айсел Руфад, Йордан Цонев, Станислав Анастасов и Илхан Кючюк.

В Центраното оперативно бюро пък попаднаха следните депесари: Рамадан Аталай, Севинч Солакова, Хамид Хамид, Ализан Яхова, Валентин Тончев, Танер Кабил, Левент Мемиш, Ерол Мюмюн, Марио Рангелов, Хасан Адемов, Севим Али, Радослав Ревански, Цветан Енчев, Танзер Юсеинов и Ибраим Зайденов. 

 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР