Личният лекар на футболното величие Диего Армандо Марадона, който издъхна

...
Личният лекар на футболното величие Диего Армандо Марадона, който издъхна
Коментари Харесай

Личният лекар на Марадона за първи път проговори за смъртта на легендата

Личният доктор на футболното великолепие Диего Армандо Марадона, който издъхна на 60-годишна възраст поради сърдечна непълнота, даде първо изказване пред медиите, откакто управляващите започнаха да го проверяват за лекарска немарливост поради гибелта на именития аржентинец.

Д-р Леополдо Луке отхвърли обвиняванията, че има виновност в гибелта на Марадона и изложи своята версия пред публицистите.

Чувствам се доста зле поради гибелта на моя другар. Бях на погребението му, а също и на поклонението му, тъй като такова бе неговото предпочитание. Там видях много лица, които не бях виждал в никакъв случай преди този момент... и същите тези лица обявиха, че в никакъв случай не съм бил до него... просто не мога да допускам. Не се укорявам за нищо. Гордея се с това, което съм направил за Диего и за фамилията му. Хората си търсят изкупителна жертва и не виждат никой различен, с изключение на мен, описа Луке и добави, че точно той е бил индивидът, завел Марадона в болнично заведение при започване на ноември, макар че "Десетката " не си падал по лекари и лечебни заведения.

,,Диего мразеше лекарите, мразеше психолозите, мразеше всичко, което бе обвързвано със системата на опазването на здравето. Въпреки всичко Диего се нуждаеше от помощ'', сподели още той.

Той искаше да има подобен живот. Виждал съм го печален, защото имаше моменти, в които изглеждаше в действителност много уединен и гледах да не го тормозя, показа доктор Луке и акцентира, че в случай че някой е знаел, че Марадона ще получи сърдечен арест, сигурно в стаята му е щяло да има дефибрилатор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР