Личният живот на руския президент и децата му тече в

...
Личният живот на руския президент и децата му тече в
Коментари Харесай

Милиардер заряза дъщеря на Путин, ожени се за знойна красавица от Лондон

Личният живот на съветския президент и децата му тече в паралелна галактика от клюки
Руски олигарх смени дребната щерка на Путин за знойна хубавица, която живее в Лондон. Кирил Шамалов, който с помощта на родството си със мощния човек в Кремъл скоростно се снабди с купата най-млад милиардер на Русия, се разведе с Катерина преди месеци и е надянал още веднъж брачните окови, този път със светската лъвица Жана Волкова, която към този момент се подписва като Шамалова, написа в. “Дейли мейл”.
За тайнствения персонален живот на дъщерите на съветския президент се заприказва още веднъж след малко изявление на Катерина (Екатерина) Тихонова за тв Россия 1. В него младата жена, която носи семейството на баба си, се изрече за напредъка на технологиите, ориентирани към контрола на електрическите импулси в мозъка.
Катерина бе показана като зам.-директор на Института за математически проучвания на сложни системи в Московския държавен университет и шеф на изследователската компания “Инопрактика”. За “Инопрактика” се знае, че стои зад създаването на планове за стотици милиони долари.
Една от задачите на Тихонова е построяването на научно-технологическа котловина в Подмосковието по сходство на Силициевата.
След изявлението младата бизнесдама бе избрана от западните медии като дребната щерка на Владимир Путин, въпреки публично удостоверение за това в никакъв случай да не е било получавано нито от нея, нито от Кремъл. Все отново в прессъобщение на финансовото министерство на Съединени американски щати от април 2018 година Катерина Тихонова също е посочена като щерка на съветския водач.
През 2015 година по време на шампионат по акробатичен рокендрол два източника също потвърдиха пред Ройтерс и Блумбърг, че една от виртуозните състезателки, записана в надпреварата като Катерина Тихонова, е дребната щерка на Путин. Малко по-късно и двата източника се отметнаха от думите си.
Катерина се омъжва за Кирил Шамалов през февруари 2013 година в шикарния курорт Игора край Санкт Петербург, а младоженците се возят в шейна, теглена от тройка бели коне. Гостите се заклеват, че ще пазят какво са видели в цялостна загадка.
Младият паралия, който е зам.-управител и собственик на над 21% от акциите на петролната компания “Сибур”, е наследник на бизък другар на Путин – Николай Шамалов, съсобственик на банка “Россия”. През 2015 година в следствие на Ройтерс финансови анализатори правят оценка собствеността на младото семейство на 2 милиарда $ Предполага се, че връзката на олигарха с хубавицата Волкова е почнала през 2017 година, а клюки за развода му с Тихонова потеглиха през януари м.г. През април 2018 година обаче финансовото министерство на Съединени американски щати към момента го води “зет на Путин”.
“Трябва да е признателен, че е жив и свободен”, разясниха в мрежата новината за развода. Твърдеше се, че отмъщението на Путин е основно икономическо - Шамалов бързо изгубил половината от парите си. Оказа се обаче, че в новата ранглиста на сп. “Форбс” той е нараснал благосъстоянието си с над 200 млн. $.
Путин има две дъщери от някогашната стюардеса Людмила Шкребньова, бракът му с която продължи 30 година Че този брак е завършил, заяви персонално съветският президент в паузата на балетен театър през 2013 година, и това е един от редките случаи, когато е приказвал за персоналния си живот. Момичетата са подбудени – Мария се ражда на 28 април 1985 година в Ленинград, а Катерина – на 31 август 1986 година в Германия, където татко ѝ работи за Комитет за Държавна сигурност (на СССР). След като Путин става президент, към тях се издига стената на цялостната секретност.
Те приключват университетнпод непознати имена, като Мария учи биология в Санкт Петербург и медицина в Москва, а Катерина – азиатска просвета и история в Санкт Петербург. След което задълбочава познанията си по математика и се насочва към новите технологии. И двете приказват свободно по няколко езика.
Според клюки президентът има още две деца – момче и момиче, от дългогодишната си държанка Алина Кабаева. Бившата шампионка по художествена гимнастика, която има и олимпийска купа, приказва без имена за мъжа, който обича, носи венчална халка, само че постоянно е сама на обществени събития. Шеметното издигане на някогашната депутатка до шефка на проправителствения медиахолдинг някои също изясняват с близостта ѝ с Путин. Двамата обаче явно не са скрито женени, както се е твърдяло неведнъж, тъй като на последната си годишна конференция на въпрос по кое време ще се ожени президентът отговори, че като редовен човек все в миналото ще го направи.
Алина Кабаева дълги години бе спрягана като тайната жена на Путин, дори се твърди, че от нея той има още две деца. Нищо от това обаче не е намерило удостоверение.
За огромната щерка на президента се знае още по-малко, в сравнение с за Катерина. Мария е ендокринолог и носи семейството на брачна половинка си – холандския предприемач Йорит Фаасен. Че е омъжена за холандец се разбра, когато през 2014 година кметът на холандския град Воосхотен прикани Маша, както ѝ викат на галено, и мениджърът Фаасен да бъдат изгонени поради свалянето на малайзийския аероплан над Източна Украйна. Тогава съгласно холандски медии те живеели в този град покрай Хага на целия етаж на 10-етажна първокласна постройка. Пак тогава бе оповестено, че двойката е направила Путин дядо 2 година по-рано. В директната линия през 2017 година президентът заяви, че има втори внук.
Същата година в изявлението си пред Оливър Стоун той призна какъв брой доста съжалява, че не му стига времето да си поиграе с внуците.
Не е ясно дали неприязънта на холандците е повода, само че през днешния ден фамилията на Мария живее в Москва. Така излиза от думите на самия собственик на Кремъл, който пред ТАСС в края на 2014 година сподели, че двете му дъщери живеят в съветската столица. “Работният ми график е под напрежение. Даже дъщерите си виждам веднъж-дваж в месеца”, сподели президентът, като посочи, че се виждат вкъщи.
През 2016 година, уеб сайтове оповестиха, че Мария е починала при злополука, само че информацията се оказа лъжлива.
Пълно безмълвие след развода пази и някогашната брачна половинка на Путин Людмила, която към този момент носи семейството на новия си брачен партньор – 20 година по-младия от нея Артур Очеретни. Според медиите двамата живеят пищно в Южна Франция в имение за 7 млн. $. В годините след развода няколко следствия демонстрираха, че някогашната брачна половинка има апетитни парцели и в Русия. Последно стана ясно, че през януари 2016 година Людмила се е сдобила с 240 дка в елитния комплекс към Москва “Милениум парк”, който се назовава Венеция на района поради каналите и дребните язовири. Цената на тази земя се прави оценка от 384 до 432 милиона рубли (5,5 млн.-6,2 млн. долара). Това накара мнозина да предположат, че президентът добре се е погрижил да обезпечи тогавашната си спътница, с цел да си запечата устата.
Тв изявлението на Катерина Тихонова е първото разрушение на табутата към децата на Путин. Това разсъни мнения, че щом ѝ е било разрешено да се появи по малкия екран, може би татко ѝ скоро ще я извади на бял свят в желанието да я направи собствен правоприемник на президентските избори през 2024 година Очевидно обаче това, което счита да прави Путин, го знае единствено и само той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР