Либерото на Марица (Пловдив) Жана Тодорова се завърна в игра

...
Либерото на Марица (Пловдив) Жана Тодорова се завърна в игра
Коментари Харесай

Жана Тодорова след една година без волейбол: Радвам се, че се завърнах и отново чувствам наслада от играта

Либерото на Марица (Пловдив) Жана Тодорова се завърна в игра след над година, откакто лекуваше травма. Жана разяснява по какъв начин се усеща след първия формален мач, в който игра след дългото неявяване против Славия (София). Маричанки победиха с 3:1 гейма при семейството си в зала Сила.
Прочетете още
" За мен беше още по-специален мач, тъй като се завърнах в игра след година и два месеца. Изключително съм радостна, че съумях да се възстановя. За някои постепенно, за други бързо може би, единствено аз и моето семейство знаем какво ни беше. Щастлива съм, че още веднъж съм част от тима и да чувствам тръпката от играта. Макар и да загубихме втория гейм аз се радвах, тъй като щях да имам опция да играят повече време. Такова нещо до в този момент не ми се беше случвало постоянно желая да затваряме мачовете по бързо, само че след толкоз време отвън корта е обикновено да желая да играем повече. Пълна съм с сила и ми се играе още ", съобщи Жана Тодорова.

" Радващото е, че влезнахме много нападателно в първия гейм и това се видя. След това подходихме малко несериозно във втория гейм и спаднахме на равнището на нашия съперник, което е притеснително. Със сигурност се видяха и много хубави неща. Лошото е, че това, което тренирахме не успяхме да го покажем. Хубавото е, че по-късно се събрахме и изиграхме доста мощен четвърти гейм. Вървим в вярната посока, само че би трябвало и време да се сработим още малко. Първи формален мач е, че не мога да кажа, че е имало разпределяне или стрес. Просто след първия гейм, който взехме изрично взехме решение, че нещата ще ни се случат по този начин както сме привикнали да побеждаваш изрично без да се изпотиш. Хубавото е, че побеждаваме. Със сигурност това, което показахме в първия и четвъртия гейм е нашият жанр на играта и нашата експанзия. Във втория и третия гейм не играхме по този метод. В България се борим да спечелим всичко и да затвърдим представянето ни в последните години. В Шампионска лига задачата е да победим Вашаш Обуда (Будапеща) и да станем трети в групата, с цел да можем да продължим присъединяване в Купата на ЦЕВ. Не споделям, че против другите два отбора в Шампионска лига ще се предадем. Трябва да виждаме какво сме надградили от предходната година и да покажем добра игра против любимците. С връщането на Лора и Жана опитът се покачва в нашия тим. Те са играли доста сходни мачове в Шампионска лига имат и победи. Надявам се те да поведат младите и към този момент и с опита и на Сиера да допринесем още повече до стремежи резултат ", съобщи треньорът на Марица Борислав Крачанов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР