ЛИБЪРТВИЛ, Илинойс. - Ужасяващо отвличане на кола и отвличане в

...
ЛИБЪРТВИЛ, Илинойс. - Ужасяващо отвличане на кола и отвличане в
Коментари Харесай

Семейството от Илинойс не можеше да получи GPS данни за отвлечен автомобил със син вътре, освен ако не плати такса: съдебен процес

ЛИБЪРТВИЛ, Илинойс. - Ужасяващо похищение на кола и похищение в Либъртивил по-рано тази година беше стана още по-лошо, когато производителят на коли отхвърли да даде информация за GPS следене на полицията.

Сега фамилията, което оцеля в мъчителното тестване, завежда дело против Фолксваген, потвърждавайки, че не е оказал помощ в тази борба на живот или гибел драмата ги травмира.

Тейлър Шепърд, жертвата на кражба, преди малко се беше върнала в дома си в Либъртивил предишния февруари, когато друга кола ненадейно спря на алеята й и маскиран мъж скочи зад кормилото на нейния Фолксваген Атлас. Нейният двегодишен наследник, Исая, към момента беше закопчан в столчето си откъм гърба.

„ Веднага сърцето ми просто падна в стомаха ми и изтичах до колата допустимо най-бързо, “ спомни си Шепърд. Когато тя се опита да спре кражбата, крадците я прегазиха.

„ Те прегазиха цялата лява страна на тялото ми. Имаше следи от гуми по цялата лява страна на корема ми “, сподели Шепърд.

С тежко строшен таз и бременна в шестия месец, Шепърд изпълзя по алеята и се обади на 911.

„ Те споделиха: „ Имате ли приложението на телефона си през Volkswagen? ' И аз споделих: „ Да, имам това. “

Това е приложението Volkswagen Car-Net, което разрешава на потребителите да наблюдават колата си и даже да изключват мотора отдалечено. Но когато заместник-шерифът на окръг Лейк се обади на Volkswagen и изясни отвличането, представителят сподели, че услугата на Тейлър е изтекла и отхвърли да даде GPS информацията, в случай че не получат 150 $.

„ Най-лошият призрачен сън, който можете да си визиите “, сподели Грегъри Ковтелидакис, бащата на Исая. „ Само като знаеш, че детето ти го няма и не можеш да направиш нищо по въпроса. И като знаеш, че тези хора от другата страна на телефона, които са способни да създадат нещо по въпроса... и те просто ти споделят „ не “. „

Накрая бащата на Шепърд даде на представителя на Volkswagen кредитна карта и заплати сметката, с цел да отключи информацията. Но до тогава Исая беше открит да се скита покрай паркинг в Уокиган, а откраднатата кола беше открита изоставена на няколко благи.

Сега фамилията съди Фолксваген и услугата Car-Net, заявявайки, че не може да се случи на друго семейство.

„ Това е 150 $ “, сподели юрист Джералд Бекеман, който заведе делото от името на фамилията. „ Шокира съвестта да чуе, че някой може да откаже да съобщи информация за отвлечено дете против възобновяване на абонамента за $150. “

Тейлър по-късно роди крепко момченце – в този момент на четири месеца – само че споделя тестването е оставило белег на фамилията, изключително на Исая.

„ Той има нощни ужаси, кошмари. Така че всички сме на терапия. “

FOX 32 се свърза с Volkswagen за отговор на делото.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР