ли сте? Не знам, Може би, Има още какво да

...
ли сте? Не знам, Може би, Има още какво да
Коментари Харесай

9 неща, от които да се отървете в името на личното си щастие

ли сте? " Не знам ", " Може би ", " Има още какво да се желае "... Отговорите могат и да варират, само че в действителност постоянно се свеждат до два: " Да " или " Не ". Дали ще дадем прям отговор, е тематика за различен текст.

И тук се сещам за тази картинка, която ми беше попаднала преди време. Когато стигнете до " Change something " ( " Промени нещо " ), се появявам аз със идващия лист. От вас се изисква единствено да го прочетете и да съставите собствен личен. После – да.



Спрете да съдите себе си и другите

Да съдиш себе си и другите, е едно от най-деструктивните неща. Според психолози този табиет ни пречи да достигнем цялостния си капацитет. Затова вместо да се фокусирате върху минусите и слабостите си, започнете да развивате мощните си страни.

Не търсете и у другите единствено отрицателното. Защото това автоматизирано рефлектира върху вас. Абсолютно обикновено е да не сте съгласни с нечия постъпка, само че по този начин или другояче никой не се нуждае от вашето утвърждение, с цел да живее си.

Спрете да живеете в предишното и да страдате от възприятие за виновност

Всеки прави неточности, само че най-голямата неточност е да продължим да се взираме в тях и да се усещаме зле. ОК, стореното – стореното, животът продължава, няма потребност от самобичуване. Прошката е нужна, само че най-важно е човек да елементарни самичък на себе си.

Спрете да се страхувате от незнайното

Нормално е да се тормозим пред нещо, което не ни е познато. Но постоянно човек може да открие щастието едвам когато излезе от удобната си зона. Рискувайте, може да се изненадате прелестно.

Спрете да възприемате света в черно и бяло

Има още толкоз доста цветове и нюанси. Нищо не е единствено положително или единствено неприятно. Хората имат разнообразни вероятности. Това, което вие възприемате за края на света, за различен може да е благословия. Помислете над това.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР