Лейди Гага винаги успява да ни изненада. Виждали сме я

...
Лейди Гага винаги успява да ни изненада. Виждали сме я
Коментари Харесай

Лейди Гага, по-женствена от всякога

Лейди Гага постоянно съумява да ни изненада. Виждали сме я в какви ли не ексцентрични превъплъщения и не всички са ни харесвали. Рядко обаче виждаме онази нейна женствена, нежна, само че и толкоз мощна страна и може би няма по-подходящ човек от Пиерпаоло Пичоли, изобретателния шеф на Valentino, който може да я извади на показ.

И той го прави в акцията на най-новия мирис на италианския бранд –. " Днес повече от всеки път сетивата са инструментът, който ни води към прераждане ", споделя той и с кино лентата, който снимат с режисьора Хармъни Корин, желаят да покажат поколението без граници. Поколението, от което е част и самата Лейди Гага с всичките й болки, страхове, рухвания, извисявания и триумфи. Тук обаче тя употребява силата да бъде същинска жена и силата на гласа си. Онзи, който от време на време споделя всичко.

Затова и посланието на видеото е „ Моят глас, моята мощ “ – ентусиазъм за всички, които към момента се опасяват да споделят своите полезности, разлики и вярвания. Самата Лейди Гага трябваше да измине дълъг път, с цел да показа пред всички за своите най-тежки моменти, с някои от които към момента се бори.

„ Моят глас е това, зад което стоя, това, което ме прави разпознаваема, израз на моята характерност. Гласът е жив. Той е силата на природата. Природата е мощна. Важно е по какъв начин го използваш “, споделя певицата.



Заснета сама под процеждащата се през дърветата светлина в гора край Лос Анджелис, Лейди Гага пее A Sine from Above, а музиката и думите се придвижват към хората, снимани на покривите на празни здания в Барселона, които попиват от нейната ария и от нейната сила, музиката и думите, излекували сърцето й. „ Чувствах се мощна и жива, чувах личното си ехтене в гората, до момента в който пеех с тази рокля. Напомняше ми за свободата ми и по какъв начин изживях магията. Свободата и магията, които поисквам всеки да изпита ”, споделя момичето, което впечатли всички с играта в „ Роди се звезда “.



А фотографското дуо Inez & Vinoodh улавят момента на чиста страст, когато времето е спряло, само че също по този начин и същността му. Времето, в което Лейди Гага сияе в приказна алена рокля на Valentino по дизайн на Пиерпаоло Пичоли, несъмнено, под блестящото синьо небе. По-женствена и изящна от всеки път. А ние към този момент нямаме самообладание да усетим!



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР