Лейбъристката партия се отказа от подкрепата за своя кандидат на

...
Лейбъристката партия се отказа от подкрепата за своя кандидат на
Коментари Харесай

Кандидатът на Лейбъристката партия в Рочдейл Азхар Али `се отказа, след като нападна евреите в медиите`

Лейбъристката партия се отхвърли от поддръжката за своя претендент на междинните избори в Рочдейл, откакто научи, че той е нападнал „ хора в медиите от избрани еврейски квартали “, се твърди.

Партията нощес удостовери, че няма да поддържа Азхар Али „ след нова информация за спомагателни мнения “. Това пристигна малко преди Daily Mail да пусне запис на изявленията на господин Али, които също упрекнаха Израел в „ присвояване на земя “.

Кандидатът, който беше определен да се кандидатира след гибелта на правилния лейбърист сър Тони Лойд, се счита, че е спрян в очакване на следствие. Лейбъристите в началото застанаха зад него, откакто той се извини за изказванието, че Израел е разрешил на Хамас да извърши офанзивите от 7 октомври като предлог за война.

Нов запис, получен от The Mail, демонстрира, че господин Али споделя, че депутатът от Лейбъристката партия Анди Макдоналд „ би трябвало да не са спрени " за потреблението на фразата " от реката до морето ". Той продължи да споделя на среща на Лейбъристката...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР