Лейбъристите ще се нуждаят от историческа промяна, за да спечелят

...
Лейбъристите ще се нуждаят от историческа промяна, за да спечелят
Коментари Харесай

Предизвикателството на лейбъристите пред общите избори в Обединеното кралство става все по-трудно след мащабни промени в границите

Лейбъристите ще се нуждаят от историческа смяна, с цел да завоюват общите избори в Обединеното кралство, предстоящи през 2024 година, защото пътят на партията към властта беше изработен по-труден от обширни промени в границите.

Лидерът на лейбъристите в Обединеното кралство сър Кийр Стармър ще би трябвало да реализира отклоняване от 12,7 пункта от консерваторите, с цел да стане министър-председател, демонстрират нови проучвания – по-голямо от отклонението от 10,2 пункта, което Тони Блеър съумя да реализира при свлачището си през 1997 година, и повече от двойно съмнението при всички други избори от 1945 година насам.

Неговата задача се усложнява от въздействието на измененията на границите, първите от 2010 година насам, и предопределени да подсигуряват, че изборните региони имат сходен брой гласоподаватели.

Новите парламентарни изборни региони бяха формирани от непрекъснатите и самостоятелни гранични комисии за Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия и по-малко от 12 % от 650...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР