Lexus разпространи официална информация и снимки на първата си изцяло

...
Lexus разпространи официална информация и снимки на първата си изцяло
Коментари Харесай

Електрическият LEXUS RZ идва с избор между два волана

Lexus популяризира публична информация и фотоси на първата си напълно нова 100% електрическа кола (BEV) на Lexus- RZ, като паралелно с това разгласи, че компанията към този момент приема поръчки за закупуването й.

LEXUS RZ стъпва на пазара с мощ от 313 конски сили, като задвижващата система при електрическия автомобил е изпълнена с два мотора- челен с мощ от 204 конски сили и заден с 109 конски сили, а общият разполагаем въртящ миг е 435 Нм.

Интегрираният на борда на LEXUS RZ батериен детайл е с потенциал от 71.4 kWh, като за него от марката споделят, че е в положение да предложи опция за изминаването на над 400 километра без в допълнение зареждане.



LEXUS RZ ще предложи опция за придвижване с оптималната скорост от 160 км/ч, като първите 100 от тях ще могат да бъдат достигнати от спряло състояние за 5.6 секунди (5.4 секунди за верисята на електрическия автомобил в Китай).

Една от най-интересните новости при RZ е обвързвана с наличната опция за поръчка на One Motion Grip система. При нея ръководството на електрическия автомобил се реализира по електронен път, кормилото е напълно нов и с ексцентрична "пеперудена " форма, а като съществени преимущества от Lexus показват по-лесното ръководство и по-добрата видимост върху контролните уреди на инструменталния панел.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР