Левски записа четвърта поредна победа, след като се справи с

...
Левски записа четвърта поредна победа, след като се справи с
Коментари Харесай

Левски с три победи за осем дни

Левски записа четвърта поредна победа, откакто се оправи с Ботев Вр с 3:1 в мач от XI кръг. За " сините " това е трети триумф в границите на 8 дни, като в средата на предходната седмица разрушиха Спартак Вн с 5:1 за купата, а предната събота наказаха и Славия (2:0) на " Овча купел ". Така футболистите на Петър Хубчев навлязоха в добра форма за гостуването на Лудогорец в неделя. Този мач ще е директна борба за първото място, а столичани ще имат физическо преимущество, тъй като нощес " орлите " гостуваха на Дунав, а в четвъртък излизат на " Групама Арена " в Будапеща против Ференцварош в мач от II кръг на Лига Европа.

На " Герена " точни бяха Холмар Ейолфсон (12), Найджъл Робърта (27) и Паулиньо (87), а почетно за врачани се разписа Даниел Генов (61).

" Не знам кое беше ключът, само че мачът беше сложен. Футболистите са хора, не са машини. Нормално е да има спадове. Трябва да гледаме да поправяме нещата. Създаваме положения и това е мотив за горделивост. Мачът с Лудогорец не е най-трудният, откогато съм тук. Кажете ми един елементарен мач. Трябва да сме дисциплинирани. Има хора, които да споделят в каква посока вървим ", сподели Хубчев.

Колегата му Сашо Ангелов пък упрекна съдията Волен Чинков, че е подпрял " сините ". " Да нямаш право да кажеш против арбитър нещо, е доста неприятно. Има санкции и това докара футбола ни до това състояние. Не съм видял през първото полувреме толкоз мощен Левски. С нашите две неточности сами се бихме. Не ни победиха с кой знае каква игра ", разгласи Ангелов.

" Разликата е в класата. Тази година Левски е тим. Преди година, когато ги победихме, имаха характерности. Имаха класни играчи, а в този момент виждаме, че пресират дружно. Вижда се работата на Хубчев, не можем да си кривим душата. Пожелавам им да вървят по този начин добре и им благопожелавам успеха, която е заслужена ", призна звездата на Ботев Валери Божинов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР