Левски загуби първия си мач за 2021 г. - с

...
Левски загуби първия си мач за 2021 г. - с
Коментари Харесай

"Левски" загуби за две минути първия си мач за годината

" Левски " загуби първия си мач за 2021 година - с 1:2 от словенския " Домжале " в контрола. Това бе и първата инспекция на " сините " на лагера в Хърватия. Главна виновност за загубата носи новопривлеченият вратар Звонимир Микулич, чийто груби неточности помогнаха на " Домжале " да направи цялостен поврат в резултата, освен това единствено за две минути.

Иначе " Левски " поведе в резултата в 23-ата мин. посредством 17-годишния Марин Петков след асистенция на Илия Юруков. Гол на Стивън Петков в 67-ата мин. пък бе анулиран поради засада. След 10 минути словенците изравниха с попадение на Матей Подлогар, откакто Микулич не излезе добре при центриране. Хърватският вратар сбърка още веднъж единствено след две минути и " Домжале " поведе. За отбелязване бе завръщането в игра на национала Симеон Славчев след дълго лекуване на контузия и интервенция на херния. Той влезе като запаса за 15-ина минути.

" Сами сме си отговорни. Два пъти загубихме централизация. Доволен съм от първото полувреме, не съм удовлетворен от второто. Трябва да сме по-бързи, по-отговорни. Това е. Имахме положения, с цел да затворим мача при 1:0. Но не бяхме концетрирани. Трябва да работим върху реализирането. Съперникът имаше статични положения и обърна мача. До момента всичко планувано е направено. Играчите дават максимума на подготовка. Но това, което вършим на подготовка, би трябвало да го вършим и по време на мач. Искам по-бързо реакция. Когато резултатът не е добър, би трябвало да се нападна. Футболът се играе 90 и повече минути. Чакаме нови играчи, нека дойдат по-скоро. Близо сме до сделка с още един футболист. Ако имаме нови, то те би трябвало да са по-качествени от сегашните. Не би трябвало да взимаме играчи от Youtube или по фотоси. Трябва да имаме повече информация за тях ", съобщи след мача треньорът на " Левски " Славиша Стоянович. Той добави, че чака на следващия ден на лагера новото попълнение Ребин Сулака.

Следващият мач на " Левски " в Хърватия е в събота, против полския " Подбескидзе ". Останалите инспекции са против словенските " Копер " (27.I) и " Олимпия " (30.I), както и против босненския " Сараево " (2.II).

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР