Левски търси още едно ново попълнение, разкриха за „Мач Телеграф“

...
Левски търси още едно ново попълнение, разкриха за „Мач Телеграф“
Коментари Харесай

Левски не е приключил със селекцията, приготви 15 бона за нов играч

Левски търси още едно ново попълнение, разкриха за „ Мач Телеграф “ от стадион „ Георги Аспарухов “. „ Сините “ са съумели да се отърват от заплатите на прокудените поради хазарт Здравко Димитров и Димитър Костадинов, който ще продължи кариерата си в различен столичен отбор Септември.

Двамата общо са получавали 15 000 лв.. Това значи, че при по този начин стеклите се условия на „ Герена “ могат да си разрешат да вземат още един нов състезател, чиято заплата да се вмести във закрепената сума от 15 бона. Разбира се, главното изискване е той да е свободен сътрудник. Мъри Стоилов е извънредно прецизен в спазването на финансовата дисциплинираност, което е в основата на стабилизирането на клуба.

Станимир Стоилов не е останал удовлетворен от показаното досега от Анте Блажевич и може да потърси повече дълбочина на тази позиция. Мъри има запаси към представянето на пристигналият през това лято хърватин в отбрана. Дори да се стигне до привличането на още един десен бек за увеличение на конкуренцията, това не значи, че „ сините “ ще се разделят с Блажевич.

На „ Георги Аспарухов “ не са се съсредоточили в привличането на състезател съответно на този пост, а задачата е да се вземе класен футболист, който да даде повече ширина в тима.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР