Левски-Спартак 1962 ще дебютира в мъжкия футбол този сезон, съобщава

...
Левски-Спартак 1962 ще дебютира в мъжкия футбол този сезон, съобщава
Коментари Харесай

Отборът на Емил Велев ще дебютира в мъжкия футбол

Левски-Спартак 1962 ще дебютира в мъжкия футбол този сезон, оповестява " Гонг " притежателят на клуба Емил Велев-Кокала. Отборът ще играе в четвъртото равнище на родния футбол и ще семейства на стадион " Академик " до зала " Фестивална " в столицата.

Тимът ще бъде воден от някогашния бранител на ЦСКА, Локомотив Пд и Локомотив София - Александър Бранеков, а в тренировките към този момент се включиха двама някогашни играчи с мачове за Левски и Славия.

" При нас ще играят Симеон Иванов-Матераци и Мартин Станкев. Може да притеглим и други опитни състезатели. Ще дадем късмет и на някои момчета от набор 2008, които демонстрираха качества, а и физически са надраснали връстниците си ", съобщи Велев.

Освен за Левски, Симеон Иванов-Матераци е играл още за Ботев Враца, Етър, Добруджа, Нефтохимик, Витоша Бистрица и Вихрен. Станкев пък е обличал екипите на Славия, Локомотив София, Етър, Банско и Вихрен.

Първенството на четвърта дивизия, която е разграничена на северна и южна, ще стартира в края на август или началото на септември. Левски-Спартак 1962 ще бъде в компанията на ОФК София 1992, Спартак 2015 (Долни Пасарел), Казичене 1929, Спартак 1933 (Подгумер), Вихър (Требич), Обеля 1945, Враждебна, Орловец 2015 (Кокаляне), Урвич (Панчарево), Люлин, Кремиковци, Арес (Бояна), Спарта, Левски-Спартак 1992, Спортист 13 (Мировяне), Национал и Партизан 2023 (Световрачене).
 Кокала: Скопие какъв град е? Македонците са варвари и Левски ще ги прегази!
Кокала: Скопие какъв град е? Македонците са варвари и Левски ще ги прегази!

" Според мен не би трябвало да идват в София - ще паднат единствено 3:0 служебно "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР