Левски си осигури първо лятно попълнение. Това е бразилският ляв

...
Левски си осигури първо лятно попълнение. Това е бразилският ляв
Коментари Харесай

Бразилски аматьори за сделката с Левски за Майкон: Този трансфер е облекчение за нас...

Левски си обезпечи първо лятно попълнение. Това е бразилският ляв бек Майкон. От " Герена " съумяха да се договорят за правата на 24-годишния футболист, който играе в четвъртодивизионния локален Нова Игуасу. Още през предходната седмица пък играчът бе дал единодушие за договорката. Ръководството на бразилския отбор е доста задоволено от прехвърлянето.

" Това е облекчение за нас, защото ще влязат свежи средства в клуба, с които да заздравим тима с нови попълнения ", съобщи президентът на Нова Игуасу Жанио Мораес, представен от " Тема спорт ".
 Майкон към този момент е в София, с цел да подпише с Левски
Майкон към този момент е в София, с цел да подпише с Левски

За последно той е играл в Ново Игуасу в Серия D на Бразилия

От началото на 2024 година Майкон е изиграл 17 турнирни мача, в които е отбелязал 1 гол, като множеството са в шампионата Кариока, в който се е изправял против топотбори като Флуминензе, Фламенго, Васко да Гама и Ботафого. Шампионатът в Серия Д стартира неотдавна, а левият бранител е бил на терена през всичките 90 минути в 2 мача в дивизията тази година против Демократа и Сера.

До момента през кариерата си Майкон е носил екипите още на Витория Еспирито Санто и Нова Венесия, които също са от долните равнища на бразилския футбол.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР