Левски ще представи последните две нови имена в спортно-техническия си

...
Левски ще представи последните две нови имена в спортно-техническия си
Коментари Харесай

Левски представя Хубчев и Патрашку, обяви контрола с Ред Бул

Левски ще показа последните две нови имена в спортно-техническия си щаб. Това ще са новият треньор Петър Хубчев, както и новият основен скаут на тима Богдан Патрашку. Те ще застанат за първи път пред медиите в новите си функции на 30 май.

Въпреки че отборът е в къса отмора до 8 юни, когато стартира подготовката за новия сезон, целият спортно-технически щаб към този момент работи интензивно. Хубчев към този момент е гледал играчи за първия тим, както и Патрашку, тъй че се чакат вести за селекцията при представянето им.

А до момента в който те работят по тази тематика, клубът към този момент полека-лека разкрива и проектите си за летните контроли. На формалния уебсайт на Левски беше оповестена инспекция с бразилския Ред Бул, която ще се организира на 23 юни, когато "сините " ще са на подготовка в Австрия.

Вече е ясна и друга влиятелна инспекция за отбора. Тя ще се организира на 2 юли и в нея противник ще е швейцарският първенец Йънг Бойс. Малко от седмица по-късно почва и новият сезон за тима с първия му мач в Лига Европа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР