Левски ще има нови попълнения, но само ако осъществи изходящ

...
Левски ще има нови попълнения, но само ако осъществи изходящ
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Няма оферти за нито един наш играч

" Левски " ще има нови попълнения, само че единствено в случай че реализира произлязъл трансфер. Това сподели треньорът Станимир Стоилов при занимаването на отбора за лагер в Турция.

Заради финансовата рецесия нови играчи ще има, само че единствено в случай че се реализира произлязъл трансфер. Към момента обаче няма предложения за нито един футболист на " сините ".

" Всички са на линия, чакам да свършим една добра работа. Нямам огромни терзания, имаме разполагаем брой футболисти, клубът обезпечи съвършени условия да се готвим, задължени сме да ги използваме и да играем по-добре от предходната година ", сподели Стоилов и добави, че ще има санкция за Билал Бари.



" Нямам усещания още от Уелтън, през вчерашния ден беше една разходка по терена. Медицинските проучвания от клиниката към момента не са подготвени, само че съм удовлетворен от кондиционното положение на играчите, въз основата на нашите проби, които направихме. Изненадан съм единствено от Бари, само че ще го глобим и ще го върнем, където би трябвало ", добави наставникът.

В Турция " Левски " ще играе шест контроли, като първите четири противника са ясни, само че за две от датите се търсят противници.

Столичният отбор се прибира на 7 февруари.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР