Левски също има интерес към защитника на Локомотив (Пд) Стивън

...
Левски също има интерес към защитника на Локомотив (Пд) Стивън
Коментари Харесай

"Левски" преговаря за нигериец от "Локо"

" Левски " също има интерес към бранителя на " Локомотив " (Пд) Стивън Езе, заяви Gong.bg. От софийския клуб са преговаряли с управлението на " Локомотив ", свързали са се и със самия състезател. Езе към този момент не е оповестил къде ще продължи кариерата си. Интерес към него има и от " ЦСКА-София ", както и от шотландски клуб.

Ясно е единствено, че нигериецът няма да остане в " Локомотив " и категорично е отказал да възобнови контракта си. Той даже пусна фотография на агитката на пловдивчани в Инстаграм и написа: " Най-добрите почитатели в света! Завинаги покрай сърцето ми ". Това бе разчетено от самите последователи като самобитно прощаване на Езе. Той сега лекува травма и може да пропусне гостуването против " Лудогорец " в събота.

Шансовете на " ЦСКА-София " за Езе също не са дребни. Там търсят нов защитник, защото следва разлъка с Николай Бодуров и Нуно Томаш. Впрочем клубът ще се раздели и с още играчи. Интерес има към Али Соу, както и завърналия се след преотстъпване в " Далас "  Едвин Джеси. Към последния има интерес от турските " Бешикташ " и " Трабзонспор " и от норвежкия " Мьолде ".

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР