Левски реагира с декларация на две съдийски решения от началото

...
Левски реагира с декларация на две съдийски решения от началото
Коментари Харесай

“Левски” нарече съдия “извиняващо се нищожество”

" Левски " реагира с декларация на две съдийски решения от началото на сезона, второто от които в съботния мач против " Локомотив " (София) в " Надежда ". При третия и надвит гол на " железничарите " футболист на домакините игра с ръка в центъра на терена.

Съдията Валентин Железов се допита до ВАР, по-късно и самичък гледа повторения, само че призна попадението. От " Герена " го назовават " извиняващо се безличие ", акцентирайки, че грешките му се трансформирали в " наклонност ".

" Левски " упреква и Ивайло Стоянов за играта с ръка на футболист на ЦСКА 1948 в първия кръг - тогава от клуба си замълчали " поради положителното на българското съдийство ".

Ето цялостната позиция на " Левски " и видеото, което " сините " ползват:



" Уважаеми ръководители на Съдийската комисия към БФС. Представяме на Вашето внимание две идентични обстановки, в които „ Левски “ очевидно бе ощетен от ръководените от Вас съдии.

Първата от тях е от 1-ия кръг на Първа лига при гостуването на „ ЦСКА 1948 “ в Бистрица, когато основния рефер Ивайло Стоянов не отсъди явна игра с ръка на футболист на противниковия тим в наказателното му поле.

Втората е от 10-ия кръг на шампионата – в събота, 10 септември против „ Локомотив “ (София). Главният арбитър Валентин Железов не глоби игра с ръка на футболист на домакините макар многочислените повторения, които видя на ВАР монитора. Ситуация, след която падна победното попадение за „ Локомотив “.

След случилото се в първия кръг не взехме отношение само поради положителното на българското съдийство. Със съдията Валентин Железов обаче това се трансформира в наклонност.

Категорично заявяваме, че не желаем това „ извиняващо се безличие “ да управлява мачове на „ Левски “.

П.П: С интерес чакаме да научим дали основният арбитър и дежурният пратеник на мача на стадион „ Локомотив “ в София са описали в своите отчети всичко, което чуха ушите им в тунела след края на първото полувреме на срещата. "
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР