Левски прави опити да привлече капитана на младежкия национален отбор

...
Левски прави опити да привлече капитана на младежкия национален отбор
Коментари Харесай

"Левски" иска българин от "Фиорентина"

" Левски " прави опити да притегли капитана на младежкия народен тим Петко Христов. Това разкри мениджърът му Пламен Пейчев пред уеб страницата за вести, отдадени на " Фиорентина " - firenzeviola.it. Централният бранител е благосъстоятелност точно на " Фиорентина " от 2017 година насам. През предишния сезон той беше преотстъпен на третодивизионния " Бишелие ", за който изигра 25 мача. Сега желанието на 21-годишния футболист е да се наложи в отбора от Серия А.

" Той трябваше да се причисли към " Фиорентина " тези дни, само че бе повикан за младежкия народен тим, на който предстоят решителни мачове за класиране на европейско първенство срещу Русия и Сърбия и затова остана в България. След това би трябвало да се завърне във " Флоренция ". Петко имаше добър сезон в " Бишелие " и в действителност има повече от 10 запитвания от Серия С и 2-3 от Серия В. Не единствено това, от " Левски " (София) също се свързаха с нас. Но нашата вяра е той да остане в първия тим на " Фиорентина ", разяснява Пейчев.

" Сините " към този момент подписаха с един централен бранител, играл до момента в Италия - някогашният юношески национал Живко Атанасов. Клубът се пробва да притегли и още един български състезател от Апенините - Радослав Цонев, който е благосъстоятелност на изпадналия в Серия В  " Лече ". Но халфът е желан под наем от други два италиански клуба - " Катаня " и " Монополи ".

 

 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР