Левски постигна първия си успех под ръководството на завърналия се

...
Левски постигна първия си успех под ръководството на завърналия се
Коментари Харесай

Първата победа при Стоилов прати "Левски" на 1/8-финал

" Левски " реализира първия си триумф под управлението на завърналия се треньор Станимир Стоилов и се класира за 1/8-финалите в шампионата за Купата на България по футбол. На 1/16-финалите през днешния ден " сините " надиграха втородивизионния " Марек " с 2:0 като посетители в Дупница.

И двата гола паднаха в първия половин час игра, като и двата бяха дело на новото попълнение Димитър Костадинов. 22-годишният атакуващ халф, притеглен от " Царско село ", откри резултата в 12-ата мин. с глава след центриране на Радослав Цонев и удвои преднината на столичани в 32-рата мин. след независим пробив.

През първата част два пъти гредите избавиха дупничани от още попадения - след изстрели на Андриан Краев в 14-ата мин. и на Цонев в 20-ата от директен свободен удар. " Левски " беше по-активният тим през целия мач, само че по този начин и не можа да стигне до по-изразителен триумф, а през втората част позволи пред вратата си и няколко рискови положения за " Марек ".

За Стоилов това беше трети дуел отпред на " сините " след 13-годишно неявяване от " Герена ", като той към момента няма загуба макар нежеланото състояние, в което се намира клубът. В предните две срещи тимът приключи наедно в Първа лига - 2:2 като посетител на " Локомотив " (Пд) и 0:0 вкъщи против " ЦСКА 1948 ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР