Левски победи Славия с 1:0 насред обилния снеговалеж в София.

...
Левски победи Славия с 1:0 насред обилния снеговалеж в София.
Коментари Харесай

Насред снега "Левски" си върна на "Славия" за Купата

" Левски " победи " Славия " с 1:0 посред изобилния снеговалеж в София. Така ненапълно " сините " взеха реванш за загубата на 1/4-финалите за Купата на България по-рано през седмицата.

Единственият гол в дуела бе маркиран от Найджъл Робърта с глава в 85-ата минута.

С минималния триумф " сините " записаха втора поредна победа в шампионата, като тимът на Славиша Стоянович няма загуба в шест следващи срещи. Тимът от " Герена " към този момент е на осмото място в таблицата с 31 точки, като е с две по-малко от седмия " Черно море " и четири от шестия ЦСКА 1948. Отборът на " Славия " е 12-и с 19 точки и продължава борбата си за оставане в елита.
Снимка: Lap.bg
През първата част " Левски " наложи напън и сътвори няколко рискови положения, като на два пъти Здравко Димитров удари греда.

След паузата обаче, когато снеговалежът се усили, гостите от " Славия " стигнаха до по-добрите положения. Капитанът Димитър Рангелов също удари греда, а при едно недоразумение сред Живко Атанасов и Звонимир Микулич, бранителят на " сините " бе покрай отбелязване на автогол.
Снимка: Lap.bg
В 85-ата минута, след центриране от директен свободен удар на Марин Петков Найджъл Робърта скочи най-високо и се разписа с глава за 1:0.

Въпреки че крайните линии не се виждаха, основният съди Георги Давидов реши да спре играта за разчистване чак в последните 10 минути.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР