Левски победи с 2:0 Царско село в предпоследния мач мач

...
Левски победи с 2:0 Царско село в предпоследния мач мач
Коментари Харесай

Левски пожали Царско село с 2:0

Левски победи с 2:0 Царско село в предпоследния мач мач от 17-ия кръг на efbet Лига. За успеха още веднъж се разписаха Найджъл Робърта (27) и Станислав Иванов (39). И двамата към този момент имат по 6 гола в шампионата и са водещите голмайстори на " сините ". Левски към този момент има 7 следващи победи на " Герена " и с 38 т. си върна второто място на 7 след водача и първенец Лудогорец. Локо Пд изостава с 2 от " сините ". Дебютантът в елита Царско село остава на 12-ото място с 15 т.
Треньорът на домакините Петър Хубчев стартира с двама централни нападатели - Дени Алар и Найджъл Робърта, а по крилата нападнаха Станислав Иванов и Паулиньо. Нападението в синьо сътвори доста неприятности на отбраната и вратаря Джони Пласид и за разлика от първия мач, в който Левски се добра до успеха едвам в края, този път си обезпечи триумф още през първата част, а след почивката понижи оборотите и пожали " царете ".
Наставникът на Левски Петър Хубчев бе удовлетворен от триумфа над Царско село. Според него отборът се постарал да заслужи успеха. Хубчев разясни, че възобновяване на Станислав Костов върви добре и в случай че продължава по този начин, може да бъде на терена още преди края на годината.
" Изиграхме добър мач, спазихме тактическата дисциплинираност и справедливо спечелихме мача. Те играха на контраофанзива и ние спазихме напътствията на треньора. Много е значимо против такива тимове да си вкараш първото състояние и мачът свършва. След това можехме да вкараме още голове. Сработваме се все по-добре. Аз и Найджъл сме млади, има още какво да покажем. Алар и Паулиньо са доста положителни футболисти. От на следващия ден ще мислим за Стара Загора. Треньорът ще каже какво би трябвало да създадем, с цел да спечелим мача. Гледам да не обръщам доста внимание на слуховете за интерес от други тимове към мен. Аз съм футболист на Левски и играя за Левски. Това е. Не желая да си слагам цели. Играя мач за мач. Когато носиш фланелката на Левски, нямаш право на слаби мачове. Всеки мач би трябвало да я защитаваш”,мзаяви голмайсторът Станислав Иванов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР