Левски по всяка вероятност ще се раздели с поне двама

...
Левски по всяка вероятност ще се раздели с поне двама
Коментари Харесай

Левски се разделя с двама играчи през зимата

Левски по всяка възможност ще се раздели с най-малко двама футболисти през зимата, написа “Тема Спорт”. Треньорът на “сините” е направил своята преценка, откакто повече от месец работи с тима. Под прицел са Ивайло Найденов и Георги Александров. Първият има 400 минути от началото на сезона в шампионата, а централният бранител - 326.

Двамата получават все по-малко игрово време и в идващите месеци ще се мисли по какъв начин да се действа с тях. Има огромна опция бранителите да бъдат пратени чартърен в други тимове, само че може да се стигне и до разлъка.

През 2019 година Ивайло Найденов игра като преотстъпен в Арда, след което бе върнат на “Герена” и получи късмет на десния фланг на защитата, само че с представянето си не впечатли.

При завръщането си Стоилов изиска Хосе Кордоба от Етър, а в договорката щеше да бъде включен и Георги Александров, който трябваше да играе чартърен на “Ивайло”, само че до такава договорка не се стигна и младокът остана на “Герена”. Мъри показа, че той към момента е млад и за момента няма по какъв начин да измести Христос Шелис и Гьоко Зайков.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР