Левски официално обяви привличането на Джевад Ел Джамили. Испанският футболист

...
Левски официално обяви привличането на Джевад Ел Джамили. Испанският футболист
Коментари Харесай

Официално: Левски представи нов нападател

Левски публично разгласи привличането на Джевад Ел Джамили. Испанският футболист идва на “Герена ” от кипърския Акритас, а за негов трансфер се говореше от няколко седмици насам. Контрактът на Джамили е за 3 години.
 Кипърският тим на предстоящ нов в Левски публично разгласи прехвърлянето му при Кипърският тим на предстоящ нов в Левски публично разгласи прехвърлянето му при " сините "
Ето какво пишат " сините ": 

„ ПФК Левски “ подписа контракт с нападателя Джевад Ел Джамили. Контрактът на испанския футболист с марокански корени е за период от 3 години. 

Той е роден на 4 септември 2002 година в Барселона (Испания). Юноша е на локалния „ Еспаньол “, а през лятото на 2020 година минава в различен испански отбор - „ Дам “. През лятото на 2021 година минава в кипърския „ Акритас “, където изиграва 19 мача и вкарва 2 гола. 

„ ПФК Левски “ приветства с добре пристигнал на „ Герена “ Джевад Ел Джамили и му пожелава доста победи, голове и щастливи мигове със синята фланелка.

Снимка: levski.bg 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР